2106620719 6973322239, 6976535897 Κυρίτση 11, Κορωπί, Αττική
Search Close
hero image
 
 
 
 
     
    IRALCO METALODOMIKI
Αλουμινοκατασκευές - Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Κορωπί Αττική
     
 
Η επιχείρησή μας “IRALCO METALODOMIKI” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1985 με μεταλλικές κατασκευές καθώς και με αλουμινοκατασκευές προσφέροντας έργα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αισθητικής σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Κορωπί, σε  όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στη πολυετή εμπειρία μας, αλλά και στο σύγχρονο εξοπλισμό μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο σας και να υλοποιήσουμε κάθε επιθυμία και απαίτησή σας.

Η συνεργασία μας με αξιόπιστες εταιρείες του χώρου σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου έχουν καταστήσει την επιχείρησή μας από τις πιο δυναμικές στο χώρο με συνεχόμενη εξέλιξη στον τομέα της.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ
μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας αλουμινοκατασκευές, μεταλλικές κατασκευές και σιδηροκατασκευές που θα τον χώρο σας πιο λειτουργικό.

Σας παρέχουμε μοντέρνες αλλά και κλασικές ιδέες για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο και το γούστο σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και μια ομάδα έμπειρων τεχνιτών και επαγγελματιών αναλαμβάνουμε άμεσα και υπεύθυνα έργα σε όλη την Αττική. Εργαζόμαστε με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, μεριμνώντας για την απόλυτη ικανοποίηση μέσα από τα έργα μας.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας ακόμα και την πιό δύσκολη και πολύπλοκη κατασκευή.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί,  όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.