2106620719 6973322239, 6976535897 Κυρίτση 11, Κορωπί, Αττική
Search Close
hero image
 
 
 
 
     
    ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
IRALCO METALODOMIKI | Αλουμινοκατασκευές - Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Κορωπί Αττική
     
 
Διαμορφώστε και θωρακίστε το χώρο σας με την χρήση του αλουμινίου και των ποικίλων χρήσεων του. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα τεράστιο πλήθος σχεδίων και χρωμάτων που θα αναδείξουν αλλά και θα ασφαλίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Η επιχείρησή μας “IRALCO METALODOMIKI” η οποία βρίσκεται στο Κορωπί Αττικής, διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο, σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα αλουμινοκατασκευών άριστης ποιότητας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες κατασκευές αλουμινίου που θα κάνουν τον χώρο σας πιο άνετο, όμορφο και λειτουργικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κουφώματα Αλουμινίου 
  Κάγκελα Αλουμινίου & INOX
  Ρολά Αλουμινίου
  Θωρακισμένες Πόρτες
  Πτυσσόμενες Πόρτες Ασφαλείας
  Σήτες
 
Εσείς απλά παρουσιάστε μας την δική σας ανάγκη και εμείς θα την κάνουμε πράξη με άριστη λεπτομέρεια και ποιότητα. Παρακολουθώντας πάντοτε τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές λύσεις για τον χώρο σας.

Τα συνεργεία μας αναλαμβάνουν επίσης την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων και τοποθέτηση καινούργιων αλουμινίων με ενεργειακά τζάμια, θερμοδιακοπτόμενα αλουμίνια με πιστοποίηση και επισκευές αλουμινίων, σίτες, συρόμενων και ανοιγόμενων.

Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του αλουμινίου αλλά και η άριστη κατασκευή, οι πιστοποιήσεις μας, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι ταυτότητα και εγγύηση για την εταιρεία μας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και θα έρθουμε στο χώρο σας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Κορωπί,  όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.